Vodiči pozor: V tuneloch Šibenik a Branisko budú od víkendu robiť údržbu, budú obmedzenia

NETKY.SK • 23 September 2016, 13:31 • 2 min
Vodiči pozor: V tuneloch Šibenik a Branisko budú od víkendu robiť údržbu, budú obmedzenia

PREŠOV – Počas víkendu a tiež v nasledujúcich dňoch musia motoristi rátať s obmedzeniami na úsekov diaľnice D1. Ako informoval prešovský krajský policajný hovorca Daniel Džobanik, pôjde o uzatvorenie dvoch úsekov v Prešovskom kraji.

slovakia

left justify in out

Na úseku D1 Spišské Podhradie – Levoča bude uzatvorený ľavý jazdný pás vrátane ľavej tunelovej rúry tunela Šibenik v čase od soboty 24. septembra od 7.00 h do nasledujúceho dňa do 16.00 h.

 

Ďalšie obmedzenie bude na tom istom úseku Spišské Podhradie  - Levoča, kde pravý jazdný pás vrátane pravej tunelovej rúry tunela Šibenik bude v čase od 9.00 h dňa 24. septembra rovnako uzatvorený do nasledujúceho dňa do 17.00 h. V oboch prípadoch bude obchádzková trasa vedená po ceste I/18 medzi okružnou križovatkou na privádzači D1 Levoča a okružnou križovatkou Spišské Podhradie.   Úsek D1 Beharovce – Široké, ľavý a pravý jazdný pás, bude uzatvorený v sobotu 24. 

 

septembra od 13.00 do 19.00 h. Opakovane tiež 1. októbra v čase od 13.00 do 18.00 h. Obchádzka bude vedená po ceste I/18 od križovatky D1 – I/18 Beharovce po križovatku D1 – I/18 Široké.   S dlhšími obmedzeniami treba počítať aj na úseku D1 Beharovce – Branisko (východný portál tunela) obojsmerne vrátane tunela Branisko od 24. septembra v čase od 19.00 h až do 1. októbra do 13.00 h.

 

Obchádzka bude vedená po ceste I/18 od križovatky D1 - I/18 Beharovce cez horský masív Branisko po východný portál tunela Branisko.   Úplné uzatvorenie týchto diaľničných úsekov bude z dôvodu  pravidelnej údržby a vykonania servisných a technologických činností v tuneloch Šibenik a Branisko a ostatných stavebných a mimoriadnych prác v tuneloch a na diaľnici D1.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies