Vodiči pozor: V Banskej Bystrici Vás čakajú od pondelka dopravné obmedzenia

NETKY.SK • 8 August 2014, 17:24 • 2 min
Vodiči pozor: V Banskej Bystrici Vás čakajú od pondelka dopravné obmedzenia

BANSKÁ BYSTRICA - Okresný dopravný inšpektorát v Banskej Bystrici upozorňuje vodičov na obmedzenia, ktoré začnú platiť v pondelok (11.8.) na Tatranskej ulici, v banskobystrickej mestskej časti Sásová.

slovakia

left justify in out

Ako dnes pre TASR spresnila krajská policajná hovorkyňa v Banskej Bystrici Petra Kováčiková, na spomínanej ulici dôjde k rozsiahlej oprave asfaltového povrchu. "Polícia vyzýva vodičov, ako aj iných účastníkov cestnej premávky, aby sa správali disciplinovane a ohľaduplne, aby dbali na zvýšenú pozornosť a opatrnosť, rešpektovali prenosné dopravné značenie a strpeli dočasné obmedzenia, ktoré by mali trvať do 31. augusta 2014," konštatovala Kováčiková.
     

Informovala tiež o zmene organizácie dopravy, ku ktorej dôjde od 12. augusta na Viestovej ulici v Banskej Bystrici. Zmena sa bude týkať zjednosmernenia Viestovej ulice od objektu č. 2 po objekt č. 24. Na upozornenie zmeny dopravného značenia polícia použije dočasné dopravné značenia, ktoré budú umiestnené na ulici 9. mája a Golianovej ulici.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona