Kolaps na D1: Zablokovaná diaľnica je už prejazdná!

NETKY.SK • 16 Jún 2014, 09:55 • 2 min
Kolaps na D1: Zablokovaná diaľnica je už prejazdná!

BRATISLAVA - Diaľnica D1, ktorú dnes zablokovali dopravné nehody, v dôsledku čoho sa tvorili rozsiahle kolóny, je opäť prejazdná. TASR informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

slovakia

left justify in out

"Pre dokumentovanie dvoch ranných dopravných nehôd na diaľnici D1 v km 21 až 22,5, v smere do Bratislavy, policajti premávku odkláňali na starú Seneckú cestu. V tomto úseku sa stali dve dopravné nehody a tri škodové udalosti," priblížila Kurucová.

 

Pri nehodách zasahovali aj hasiči. Prvú nehodu piatich vozidiel im nahlásili pred 7.00 h v smere zo Senca do Bratislavy. "Počas návratu na základňu zasahovali pri ďalšej dopravnej nehode dvoch osobných motorových vozidiel na diaľnici D1 o pár kilometrov ďalej, pri ktorej sa zranila jedna osoba," informovalo Krajské riaditeľstvo hasičského a záchranného zboru v Bratislave.

 

Dopravné nehody si vyžiadali dve ľahké zranenia. Materiálna škoda je celkovo odhadnutá na 28.000 eur.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies