Vodiči pozor: V piatok v noci si na vás posvieti polícia!

NETKY.SK • 18 September 2014, 14:43 • 2 min
Vodiči pozor: V piatok v noci si na vás posvieti polícia!

BRATISLAVA - Polícia si v piatok 19. septembra v noci od 1:00 do 5:00 posvieti na vodičov na odpočívadle Hrádok v okrese Nové Mesto nad Váhom v rámci dopravno-bezpečnostnej akcie.

slovakia

left justify in out

Jej cieľom je dozerať na cestnú premávku, eliminovať dopravné nehody a ich následky ako aj inú protispoločenskú činnosť na diaľnici D1. Agentúru SITA informovala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová. Polícia bude kontrolovať dodržiavanie zákazu alkoholu a iných návykových látok za volantom, zameria sa najmä na vodičov nákladných áut a autobusov.

 

Okrem zákazu alkoholu za volantom budú policajti kontrolovať povolenú rýchlosť, základné povinnosti vodiča, diaľničné známky či povolenú hmotnosť. Zamerajú sa tiež na pátranie po ľuďoch, autách, veciach, ale aj na pátranie po podozrivých, ktorí páchajú majetkovú trestnú činnosť na D1. Ide predovšetkým o krádeže peňazí či pohonných hmôt zo zaparkovaných áut či krádež rôznych zariadení z diaľnice. Počas policajnej akcie bude premávka presmerovaná cez diaľničné odpočívadlo Hrádok.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies