Vodiči pozor: Policajti pripravili na piatok dopravnú akciu v celom Nitrianskom kraji

NETKY.SK • 21 Október 2015, 17:04 • 2 min
Vodiči pozor: Policajti pripravili na piatok dopravnú akciu v celom Nitrianskom kraji

NITRA – V piatok 23. októbra sa v čase od 16.30 h do 20.30 h uskutoční v Nitrianskom kraji kontrolná dopravná akcia, ktorú vyhlásil Krajský dopravný inšpektorát.

slovakia

left justify in out

Zameraná bude na dodržiavanie povinností vodičov voči chodcom, na nemotorových účastníkov cestnej premávky s dôrazom na používanie reflexných prvkov u chodcov a cyklistov za zníženej viditeľnosti. Policajti v rámci celého Nitrianskeho kraja budú kontrolovať dodržiavanie zákazu požívania alkoholických nápojov pred alebo počas jazdy u vodičov motorových vozidiel, informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Božena Bruchterová.

 

Účastníci cestnej premávky stretnú počas dopravnej akcie policajné hliadky aj v okolí cintorínov na parkoviskách a priechodoch pre chodcov. Policajtky z oddelenia komunikácie a prevencie budú rozdávať reflexné prvky a upozorňovať chodcov a cyklistov na dôležitosť ich nosenia.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona