Vodiči pozor: Počas víkendu uzavrú úsek diaľnice D1 medzi Bratislavou a Trnavou

NETKY.SK • 28 Apríl 2017, 09:50 • 2 min
Vodiči pozor: Počas víkendu uzavrú úsek diaľnice D1 medzi Bratislavou a Trnavou

BRATISLAVA - Počas víkendu uzavrú diaľnicu D1 medzi Bratislavou a Trnavou v blízkosti križovatky Blatné. Dôvodom je plánované osádzanie nosníkov mosta nad diaľnicou.

slovakia

left justify in out

Národná diaľničná spoločnosť (NDS) aktualizovala časový rozsah uzávery diaľnice D1 pri Blatnom počas nadchádzajúceho víkendu.

 

„NDS bude o prípadnej zmene termínu informovať,“ uviedla hovorkyňa s tým, že v prípade nepriaznivých klimatických podmienok je stanovený náhradný termín, a to v sobotu 6. mája od ranných hodín do nedele 7. mája večerných hodín.

 

Uzávera diaľnice D1 sa začne v sobotu (29.4.) na poludnie a skončí sa v nedeľu (30.4.) na poludnie, oznámil Krajský dopravný inšpektorát Krajského riaditeľstva Policajného zboru SR v Bratislave.

 

Pravý jazdný pás bude úplne uzavretý od Blatného (cca 29,5 km) po Voderady (cca 43,5 km) - v úseku s celkovou dĺžkou približne 14 kilometrov. Ľavý jazdný pás uzavrú v úseku od Trnavy (cca 49,784 km) po Blatné (cca 29,5 km) - v úseku s celkovou dĺžkou 20 kilometrov.

 

Obchádzkové trasy povedú po ceste I/61 a I/61, súbežných cestných komunikáciách v meste Trnava a po rýchlostnej ceste R1. Budú monitorované a riadené hliadkami dopravnej polície, ktorá vodičov žiada, aby pri prejazde úsekmi zvýšili pozornosť a riadili sa jej pokynmi.

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies