Vodiči pozor na silný vietor na Orave a Hornom Považí

NETKY.SK • 8 Február 2016, 08:48 • 2 min
Vodiči pozor na silný vietor na Orave a Hornom Považí

BRATISLAVA - Všetky sledované diaľničné úseky a rýchlostné cesty na území Slovenska sú zjazdné, povrch vozoviek je prevažne suchý, miestami, hlavne na severných a východných úsekoch vlhký, informuje Slovenská správa ciest.

slovakia

left justify in out

Cesty I., II. a III. triedy sú zjazdné, povrch vozoviek je prevažne suchý až vlhký. Kašovitý, prípadne utlačený sneh do dvoch centimetrov hrúbky sa miestami nachádza na cestách v hornatejších oblastiach stredného a východného Slovenska (II/584 Srdiečko - Bystrá, II/529 Vrchslatina - Brezno, II/531 hr. okr. RA/BR - Červená Skala, II/537 Podbanské - Tatranská Lomnica a na cestách III. tried v obvode Trstená). Zľadovatený sneh do jedného centimetra sa miestami vyskytuje na cestách II/578 Skalka - Kremnica, II/526 hr. okresu Detva/Poltár - Kokava nad Rimavicou a na cestách III. tried v obvode Kremnica a Žiar nad Hronom.


Povrch vozoviek na horských priechodoch (HP) je prevažne suchý až vlhký, okrem HP Herlianske Sedlo, kde sa na vozovke miestami nachádza vrstva utlačeného snehu hrúbky dvoch centimetrov.

 

Pozor na silný vietor na Orave a Hornom Považí! Vplyvom hmly, vlhkosti a nízkych teplôt sa môže na cestách vytvárať poľadovica. Pre vozidlá nad 10 m sú uzatvorené HP Šútovce a cesta I/64 v úseku Nitrianske Pravno - Fačkovské sedlo.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies