Vodiči pozor na hmlu aj zľadovatený sneh

NETKY.SK • 14 Február 2015, 11:46 • 2 min
Vodiči pozor na hmlu aj zľadovatený sneh

BRATISLAVA - Všetky sledované cesty, diaľnice, rýchlostné komunikácie a horské priechody na Slovensku sú zjazdné. Vodiči si však musia dávať pozor na niektorých miestach na zľadovatený sneh či poľadovicu.

slovakia

left justify in out

Cesta I/50 je za Prievidzou smerom na Handlovú z dôvodu dopravnej nehody uzavretá v jednom smere. Obísť toto miesto je možné cez obec Veľká Čausa. Informuje o tom Slovenská správa ciest (SSC) na svojej webovej stránke www.zjazdnost.sk.
      

Zľadovatený sneh do hrúbky tri centimetre sa podľa SSC nachádza na cestách druhej triedy Semeteš - Turzovka, Mengusovce - Vyšné Hágy, Podbanské - Tatranská Polianka, Tatranská Štrba - Štrbské Pleso, Stakčín - Ulič a tretej triedy Svit - Tatranská Polianka. Taktiež v oblastiach Budatína, Čeboviec, Slovenských Kľačian, Veľkého Krtíša, Makova, Žiliny Rajca, Lenartova a Bytče. 
      

SSC upozorňuje, že približne trojkilometrový úsek cesty medzi Úhornou a Pačanským kopcom bude uzavretý do 31. marca, pretože tam nie je zabezpečovaná zimná údržba.
      

Na horskom priechode Šturec hrozí podľa SSC padanie skál na vozovku. Horský priechod Zbojská je uzavretý pre vozidlá nad 3,5 tony. Cesta medzi Nitrianskym Pravnom - Fačkovským sedlom a Oslanmi - Cerovou je uzatvorená pre vozidlá dlhšie ako desať metrov. Vodiči by si mali dnes dávať pozor aj na tvorbu poľadovice. Ako informuje SSC, tá sa môže tvoriť pri teplotách okolo bodu mrazu, pri dažďových, zmiešaných či snehových zrážkach.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona