Vodiči pozor: Na diaľnici medzi Bratislavou a Trnavou sa prevrátil kamión

NETKY.SK • 24 Marec 2017, 09:00 • 2 min
Vodiči pozor: Na diaľnici medzi Bratislavou a Trnavou sa prevrátil kamión

BRATISLAVA - Polícia upozorňuje vodičov, že na diaľnici D1 v smere z Bratislavy do Trnavy na 31. kilometri sa prevrátil kamión. Prejazdný je len jeden jazdný pruh. TASR o tom informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

slovakia

left justify in out

Kamión blokuje ľavý a stredný jazdný pruh. Z dôvodu odstraňovania následkov nehody, prekládky tovaru z kamióna a následného odstránenia samotného kamióna dopravná polícia podľa potreby odkláňa dopravu na križovatke Senec D1 - II/503. Predpokladaný čas odstraňovania následkov nehody je približne štyri hodiny.

 

Polícia odporúča vodičom smerujúcim z Bratislavy na Trnavu, aby využili obchádzkové komunikácie. A to cestu I/62 Senec smer Sládkovičovo na R1 a D1, prípadne cestu II/503 a II/504 smer Pezinok, Modra a Trnava. Vodičom, ktorí smerujú zo Záhoria smerom na Trnavu, je najvýhodnejšie použiť komunikáciu II/503 Pernek - horský priechod Baba (obmedzenie pre nákladnú dopravu nad 7,5 tony) - Vinosady – Modra – Trnava.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies