Vodiči pozor: Na D1 a R1 vás čakajú viaceré obmedzenia

NETKY.SK • 11 Júl 2014, 14:04 • 2 min
Vodiči pozor: Na D1 a R1 vás čakajú viaceré obmedzenia

BRATISLAVA - Národná diaľničná spoločnosť (NDS) upozorňuje vodičov na viaceré dopravné obmedzenia na diaľnici D1 aj rýchlostnej ceste R1 v priebehu najbližších dní. Agentúru SITA o tom informoval hovorca NDS Michal Fúrik.

slovakia

left justify in out

Pre výmenu povrchu vozovky bude čiastočne obmedzená doprava na R1 v mieste výjazdovej vetvy z diaľnice D1 v dĺžke takmer dva kilometre v smere na Nitru. Opravy budú na tomto úseku od piatku 11. júla od 23:00 do pondelka 14. júla do 4:00 a následne od piatku 25. júla 23:00 do pondelka 28. júla do 4:00. Doprava bude presmerovaná do voľného jazdného pruhu. Povrch budú cestári vymieňať aj na kilometrovom úseku diaľnice D1 za križovatkou Trnava smerom na Hlohovec. Od pondelka 14. júla od 6:00 do piatku 18. júla do 14:00 bude z tohto dôvodu na tomto úseku uzavretý jeden jazdný pruh a doprava bude presmerovaná do voľného jazdného pruhu. V nedeľu 13. júla okolo 1:00 sa na diaľnici D2 a D1 bude presúvať nadrozmerný náklad. Trasa povedie od hraničného priechodu s Českou republikou Brodské po križovatku Bratislava - Prievoz. Okolo 2:00 by súprava mala prechádzať tunelom Sitina. Pravá tunelová rúra v smere na most Lafranconi bude počas prejazdu uzavretá. NDS vyzýva vodičov vo všetkých prípadoch o zvýšenú pozornosť, dodržiavanie bezpečnosti cestnej premávky a dopravného značenia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies