Na cestách sa stretnete s poľadovicou, snežením i hmlu, v smere do Bratislavy sa zdržíte takmer hodinu!

NETKY.SK • 11 December 2018, 08:31 • 2 min
Na cestách sa stretnete s poľadovicou, snežením i hmlu, v smere do Bratislavy sa zdržíte takmer hodinu!

BRATISLAVA - Vodiči jazdiaci v Bratislave a jej blízkom okolí hlásia aktuálne viaceré nehody a tvorbu kolón so zdržaním zhruba do 50 minút.

slovakia

left justify in out

Stella centrum informuje o kolóne na diaľnici D2 za Stupavou v smere do Bratislavy, kde sa vodiči zdržia do 30 minút. Zdržanie 10 až 20 minút hlásia vodiči v Bratislave na Račianskej v smere do centra, na diaľnici D1 pred vjazdom do Bratislavy a pred Prístavným mostom. V smere z bratislavských Vajnôr do centra hlavného mesta si vodiči počkajú asi 20 minút. S výrazným zdržaním treba podľa Stella centra rátať za Viničným v smere na D1 a do Senca. Kolóny sa tvoria aj v Dunajskej Lužnej v smere do Rovinky a Bratislavy, v Moste pri Bratislave, Ivanke pri Dunaji a za Studeným a Miloslavovom v smere do Bratislavy.

 

Zelená vlna RTVS upozorňuje na kolóny v Bratislave so zdržaním 15 až 20 minút aj na Vajnorskej a Rožňavskej. Na D1 od križovatky Senec až do bratislavskej Petržalky eviduje až 50-minútové zdržanie. Nehodu hlási na bratislavskom diaľničnom obchvate smerom na Prístavný most, kde sa zrazil kamión s autom. Nehoda je podľa Zelenej vlny RTVS aj na výjazde z Ivanky pri Dunaji smerom do Bratislavy.

 

Poľadovica je na ceste II/527 Veľký Krtíš - Ryžovisko a na cestách III. tried v okolí Čeboviec. Vodiči by si mali podľa cestárov dávať pozor na poľadovicu na cestách stredného a východného Slovenska.

 

img

Zdroj: Pexels

 

Hmlu s dohľadnosťou do 50 metrov hlásia v okolí Turne nad Bodvou a do 100 metrov v lokalitách Tornaľa a Giraltovce. Sneženie obmedzuje dohľadnosť do 100 metrov v okolí Ružomberka a v okrese Čadca.

 

Pre vozidlá nad desať metrov sú po celú zimnú sezónu uzatvorené horské priechody Fačkov (úsek cesty I/64 medzi Nitrianskym Pravnom a Fačkovským sedlom), Veľké Pole (cesta II/512 Oslany - Cerová), Šútovce (cesta III/1774). Horský priechod Skýcov (II/511) je uzatvorený pre vozidlá nad 3,5 tony.

 

img

Zdroj: TASR

 

Cesty II/549 v úseku Úhorná - Úhornianske sedlo - Krásnohorské Podhradie, v úseku Hrabušická Píla - Stratená (križovatka ciest I/67 a III/3227) a Herlianske Sedlo (II/576) sú uzatvorené pre všetku dopravu. Cesty sú v zime neudržiavané.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies