Vodiči pozor: Meteorológovia vystríhajú pred hmlou na celom Slovensku

NETKY.SK • 23 December 2015, 19:22 • 2 min
Vodiči pozor: Meteorológovia vystríhajú pred hmlou na celom Slovensku

TRNAVA – Meteorológovia varujú pred hmlou na celom Slovensku. Viditeľnosť môže klesnúť na 200 až 50 metrov. Výstraha platí až do štvrtka (24.12.) 10.00 h.

slovakia

left justify in out

"Znížená dohľadnosť predstavuje potenciálne nebezpečenstvo pre dopravné aktivity," pripomína Slovenský hydrometeorologický ústav. Podľa Slovenskej správy ciest sa hmla momentálne vyskytuje na celom území Slovenska.

 

img

 

Hustá hmla v popoludňajších hodinách zapríčinila zníženú viditeľnosť na viacerých úsekoch Trnavského kraja, situácia sa zhoršuje.

 

Podľa informácií Operačného strediska Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave doprava sa skomplikovala aj na diaľnici D1 a rýchlostnej ceste R1 v oboch smeroch.

 

Vodiči hlásia zlú viditeľnosť aj v okrese Dunajská Streda. Polícia upozorňuje na zvýšenú ostražitosť, dodržiavanie vzdialeností medzi vozidlami a vodičom odporúča využívať stretávacie svetlomety, prípadne hmlové osvetlenie namiesto denného svietenia.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies