Na začiatku nehody na D1 bol stret auta z Bratislavy a kamiónu z Litvy, cesta je už prejazdná

NETKY.SK • 15 Október 2014, 12:21 • 2 min
Na začiatku nehody na D1 bol stret auta z Bratislavy a kamiónu z Litvy, cesta je už prejazdná

BRATISLAVA - Po diaľnici D1 v smere z Bratislavy do Senca už môžu podľa hlásení polície šoféri prechádzať v sprejazdnenom ľavom pruhu. Okolnosti dopravnej nehody, ktorá v ranných hodinách dočasne zablokovala diaľnicu, vyšetruje polícia.

slovakia

left justify in out

Podľa doterajších zistení polície, približne o 7.15 h prišlo na 14,5 km diaľnice v smere do Senca z doteraz nezistených príčin k stretu dvoch kamiónov a osobného motorového vozidla. "Po zrážke osobného auta z Bratislavy a kamiónu z Litvy následne do tohto kamiónu narazil  maďarský vodič s maďarským ťahačom a nemeckým návesom," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave Tatiana Kurucová. "Pri nehode utrpel zranenia 61-ročný maďarský vodič, 35-ročný vodič osobného auta a jeho dvaja spolujazdci zranenia neutrpeli, bez zranení vyviazol z nehody aj 31-ročný Litovčan. Dychová skúška na alkohol, ktorú s vodičmi policajti vykonali, bola negatívna.
      

Zraneného maďarského vodiča museli z kabíny vozidla vyslobodzovať hasiči, leteckí záchranári ho po prvotnom ošetrení previezli do Univerzitnej nemocnice Bratislava v Ružinove. Podľa hovorcu Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Borisa Chmela bol muž počas prevozu pri vedomí, mal poranený hrudník a panvu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies