Vodiči parkovali autá v poli pri kúpalisku Vincov les na vlastné riziko

NETKY.SK • 21 Júl 2014, 15:13 • 2 min
Vodiči parkovali autá v poli pri kúpalisku Vincov les na vlastné riziko

SLÁDKOVIČOVO - Mesto Sládkovičovo ako vlastník kúpaliska Vincov les odmieta akúkoľvek zodpovednosť za nedeľňajší požiar desiatok vozidiel.

slovakia

left justify in out

Vodiči týchto áut parkovali podľa Márie Gubíniovej z Mestského úradu v Sládkovičove na vlastné riziko v poli. Kúpalisko má v areáli približne 700 parkovacích miest, pred ním je k dispozícii ďalších asi tristo.

 

 

"Na tej strane, kde požiarom zasiahnuté vozidlá stáli, je po celej dĺžke zákaz státia," zdôraznila Gubíniová. Radnicu aj prevádzkovateľa kúpaliska podľa nej situácia veľmi mrzí. Zatiaľ sa nikto na mestskom úrade nedomáhal odškodnenia. Kúpalisko prevádzkuje spoločnosť Termálne kúpalisko Vincov les, jej jediným spoločníkom je mesto Sládkovičovo. 

 

 

Požiar, ktorý vypukol v nedeľu krátko pred 14:00 úplne zničil 40 áut a ďalších 16 poškodil. Podľa prvotných odhadov sa škody vyšplhali na 400 000 eur. Privolaní experti v nedeľu predbežne vylúčili úmyselné podpálenie. Na mieste zasahoval aj policajný psovod so psom, ktorý nepotvrdil prítomnosť externých horľavín. Polícia udalosť vyšetruje ako všeobecné ohrozenie, policajti pokračujú v preverovaní informácií a dokumentovaní škôd. 

 

 

Výsluchy osôb, ktorým požiar zničil autá, sú naplánované v najbližších dňoch. Ako agentúru SITA informovala trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová, policajti musia zistiť majiteľov všetkých poškodených vozidiel, ktorí boli nielen z okresu Galanta, Bratislavy a okolia, ale aj z iných častí Slovenska.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies