AKTUALIZOVANÉ Vodiči obrňte sa trpezlivosťou! Dnes sa začína trojdňová oprava D1, hlásené sú aj ďalšie obmedzenia na tento víkend

NETKY.SK • 5 Máj 2017, 10:45 • 2 min
AKTUALIZOVANÉ Vodiči obrňte sa trpezlivosťou! Dnes sa začína trojdňová oprava D1, hlásené sú aj ďalšie obmedzenia na tento víkend

BRATISLAVA – Vodiči pozor, počas nadchádzajúcich dní sa na cestách Bratislavského kraja stretnete s obmedzeniami v cestnej premávke.

slovakia

left justify in out

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave upozorňuje vodičov na dopravné obmedzenia, s ktorými je potrebné počítať počas nasledujúcich dní na území Bratislavského kraja.  

 

Od 22.00 h dňa 05.05.2017 do 06.00 h dňa 08.05.2017 treba počítať s dopravným obmedzením na úseku diaľnice d1 v úseku Senec – Trnava. V uvedenom úseku sa bude v pravom jazdnom pruhu vykonávať oprava vozodvky a následné pokládky asfaltových vrstiev. Doprava bude presmerovaná do dvoch voľných jazdných pruhov rovnakého jazdného smeru, pričom bude usmerňovaná príslušným dopravným značením. 

 

S dopravnými obmedzeniami treba počítať aj v nedeľu dňa 07.05.2017 v čase od 12.30 h do 16.00, z dôvodu konania sa bežeckého podujatia Wings for Life. 

 

Dopravné obmedzenia v mestskej časti Bratislava Staré mesto sa v čase od 12:50 do 14:10 dotknú najmä ulíc: Prístavná – Landererova – Karadžičova – ul. 29. augusta – Špitálska – Štúrova – Jesenského – Mostová – Rázusovo nábrežie – Most SNP. Obmedzenia budú na dotknutých úsekoch trvať maximálne 30 minút v závislosti od prebehu pelotónu bežcov.    

 

Dopravné obmedzenia v mestskej časti Bratislava Petržalka sa v čase od 13:15 do 14:40 dotknú najmä lokalít: Most SNP – Panónska cesta – Orechová cesta - komunikácia pod hrádzou – Areál vodných športov Čunovo. V tomto čase sa vodiči zo smeru Rusovce – Jarovce do centra mesta dostanú len po diaľničnom obchvate. Rovnako tak vodiči v smere z mesta sa do Rusoviec - Jaroviec dostanú po diaľničnom obchvate. Kruhový objazd kde sa stretáva Dolnozemská – Panónska cesta na južnom cípe Petržalky bude v tom čase neprejazdný.

 

V oblasti Čunovo – Vojka treba rátať s dopravnými obmedzeniami v čase od 14:30 do 16:00. V oblasti Vojka – vodné dielo Gabčíkovo treba rátať s dopravnými obmedzeniami v čase od 16:00 do 17:00. Žiadame vodičov, aby rešpektovali pokyny polície a usporiadateľov a zvýšili opatrnosť pri prejazde uvedenými úsekmi. Doprava na dotknutých križovatkách bude riadená príslušníkmi policajného zboru SR a mestskej polície.

 

V súvislosti s uvedenými dopravnými obmedzeniami polícia žiada vodičov, aby sa pri prejazde uvedenými úsekmi riadili príslušným dopravným značením alebo pokynmi príslušníkov PZ a aby zároveň zvýšili svoju pozornosť, prípadne na prejazd využili v rámci možností iné trasy.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona