Vodiči mali štastie, pri nehode troch vozidiel sa zranila jedna osoba

NETKY.SK • 21 Február 2014, 15:52 • 2 min
Vodiči mali štastie, pri nehode troch vozidiel sa zranila jedna osoba

TRNAVA - Hasiči poskytli zranenej osobe predlekársku prvú pomoc a odovzdali ju do starostlivosti zdravotníkom záchrannej zdravotnej služby.

slovakia

left justify in out

Vo štvrtok (20. 2.) pred 22.30 h došlo v Piešťanoch na Bratislavskej ulici k dopravnej nehode troch osobných motorových vozidiel. 

Pri značnej materiálnej škode dvaja vodiči vyviazli bez problémov, z troch osôb utrpel len jeden vodič ľahšie zranenia. Informoval o tom TASR hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trnave Tomáš Bílik.

Ako uviedol, hasiči poskytli zranenej osobe predlekársku prvú pomoc a odovzdali ju do starostlivosti zdravotníkom záchrannej zdravotnej služby. 

"Následne zachytili uniknuté prevádzkové kvapaliny a zabezpečili havarované vozidlá proti vzniku požiaru. Zasahujúci hasiči poskytli súčinnosť pri odstraňovaní následkov dopravnej nehody s cieľom znovuobnovenia plynulosti cestnej premávky," priblížil hovorca.

Na mieste udalosti zasahovali príslušníci Okresného riaditeľstva HaZZ v Piešťanoch.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona