Vodiči by si mali dávať pozor na poľadovicu v okolí Liptovského Hrádku

NETKY.SK • 12 December 2015, 12:24 • 2 min
Vodiči by si mali dávať pozor na poľadovicu v okolí Liptovského Hrádku

BRATISLAVA – Vodiči by mali zvýšiť svoju pozornosť v okolí Liptovského Hrádku. Na cestách III. triedy sa tam totiž vyskytuje poľadovica. V okolí Predmieru by zas mali vodiči počítať s dohľadnosťou do 100 metrov, a to pre silný dážď. Informuje o tom Slovenská správa ciest (SSC) na webe zjazdnost.sk.

slovakia

left justify in out

Všetky sledované úseky ciest, diaľnic a rýchlostných ciest na Slovensku sú podľa SSC zjazdné, povrch vozoviek je prevažne vlhký až mokrý. Na krajnom západe a juhu západného i stredného Slovenska suchý. Na cestách v okolí Popradu a Kysúc sa na vozovkách nachádza vrstva čerstvého alebo kašovitého snehu do dvoch centimetrov (cm). Na Orave musia vodiči miestami počítať s čerstvým snehom do troch cm.

 

Miestami utlačený alebo kašovitý sneh do jedného cm sa nachádza na cestách medzi Obručným a Bardejovom, Pavčinou Lehotou a Jasnou. Čerstvý sneh do dvoch cm sa nachádza na ceste medzi Medzilaborcami a Palotou.

 

Na horských priechodoch – Makov, Huty, Šturec a Fačkov sa miestami nachádza vrstva kašovitého snehu do dvoch cm. Na horskom priechode Príslop sa nachádza čerstvý sneh do troch cm. S vrstvou čerstvého snehu do jedného cm musia vodiči počítať aj na horských priechodoch Vernár, Podspády a Homôlka.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies