Vodiči by si mali dávať pozor na hmlu i poľadovicu

NETKY.SK • 30 Január 2016, 11:33 • 2 min
Vodiči by si mali dávať pozor na hmlu i poľadovicu

BRATISLAVA - Premávku na slovenských cestách môže vodičom momentálne skomplikovať hmla s dohľadnosťou od 100 do 200 metrov, na niektorých miestach iba do 50 metrov. Vodiči by si mali dávať pozor aj na poľadovicu, ktorá sa môže na cestách tvoriť pod vplyvom hmly a nízkych teplôt. Informuje o tom Slovenská správa ciest (SSC) na svojej webovej stránke wwww.zjazdnost.sk.

slovakia

left justify in out

Hmla s dohľadnosťou do 50 metrov je podľa SSC v lokalitách Želiezovce, Horný Hričov, Tornaľa, Trebišov, Dolný Kubín, Žiar nad Hronom, Považská Teplá, Sečovce, Sverepec, Šahy, Iliašovce, Hričovské Podhradie a Švábovská stráň.

 

Všetky sledované úseky ciest, diaľnic a rýchlostných ciest na Slovensku sú zjazdné, povrch vozoviek je prevažne vlhký až mokrý. Miestami kašovitý či utlačený sneh do hrúbky jeden až tri centimetre sa nachádza na vozovkách ciest v hornatejších oblastiach Slovenska.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona