Vodiča z tragickej nehody pri Rákoši obvinili z prečinu usmrtenia

NETKY.SK • 14 Február 2023, 13:47 • 2 min
Vodiča z tragickej nehody pri Rákoši obvinili z prečinu usmrtenia

KOŠICE - V prípade smrteľnej dopravnej nehody pri obci Rákoš v okrese Košice-okolie, ktorá sa stala vlani v marci, policajný vyšetrovateľ obvinil z prečinu usmrtenia vtedy 40-ročného vodiča z okresu Prešov.

slovakia

left justify in out

style="text-align: justify;">Pri nehode sa obvinený s autom BMW čelne zrazil s protiidúcim osobným vozidlom Škoda Felícia, ktorého 38-ročný vodič po zrážke zraneniam na mieste podľahol. "Doterajšie vyšetrovanie preukázalo, že vodič na úseku cesty v smere od obce Rákoš do obce Bohdanovce, kde sa nachádzalo vodorovné dopravné značenie pozdĺžna súvislá čiara, predchádzal vozidlom zn. BMW pred sebou idúce vozidlá. Počas predchádzania však narazil prednou časťou BMW do prednej časti protiidúceho vozidla," informovala v utorok košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová. K nehode došlo podvečer 12. marca. Obvinenému v prípade dokázania viny hrozí trest dva až päť rokov väzenia. Vyšetrovateľ zároveň podal návrh na podanie obžaloby. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies