Vodiča, u ktorého našli zbrane, obvinili

NETKY.SK • 30 Marec 2015, 14:51 • 2 min
Vodiča, u ktorého našli zbrane, obvinili

BRATISLAVA 30. marca (SITA) - Liptovskomikulášsky vyšetrovateľ obvinil z nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami a s ohrozovania pod vplyvom návykovej látky 33-ročného opitého vodiča, ktorý spôsobil v piatok 27. marca predpoludním v katastri obce Liptovský Hrádok nehodu, a pri kontrole u neho v aute našli strelnú zbraň a rôzne iné časti zbraní.

slovakia

left justify in out

Agentúru SITA o tom informoval žilinský policajný hovorca Radko Moravčík. V prípade dokázania viny mu hrozia väzenie na tri až osem rokov. Muž je stíhaný vo väzbe. Ďalšie okolnosti prípadu polícia vyšetruje.

 

Opitý vodič šoféroval v piatok auto značky Mercedes Benz E 300 v smere od obce Hybe na Liptovský Hrádok, zišiel mimo cestu a narazil do svahu. Policajti ho podrobili dychovej skúške, pri ktorej mu namerali 2,10 promile alkoholu v krvi. Hmotnú škodu predbežne vyčíslili na tisíc eur.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies