Vodič zrazil v Senici chodkyňu a ušiel, polícia po ňom pátra

NETKY.SK • 4 Marec 2016, 14:28 • 2 min
Vodič zrazil v Senici chodkyňu a ušiel, polícia po ňom pátra

BRATISLAVA - Senickí policajti pátrajú po vodičovi, ktorý v utorok 1. marca o 5:50 zrazil v Senici pri vchode do firmy Delphi 25-ročnú chodkyňu a z miesta ušiel.

slovakia

left justify in out

Ako ďalej pre agentúru SITA uviedla trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová, vodič šiel smerom od Čáčova do Senice. Na priechode pre chodcov nedal prednosť chodkyni, narazil do nej a ženu odhodilo mimo cestu.

 

Chodkyňa sa po dopade na zem postavila a utekala na vrátnicu firmy oznámiť, čo sa stalo. Vodič auta medzitým vystúpil, išiel sa pozrieť na miesto nehody, následne však opäť nasadol do auta a odišiel. Polícia predpokladá, že auto bolo bielej farby, podobné značkám Hyundai i30, Renault Megane, Ford C MAX a podobne. Polícia v Senici preto žiada občanov, ktorí nehodu videli, alebo majú informácie o aute a jeho vodičovi, aby sa prihlásili na Okresnom dopravnom inšpektoráte v Senici na telefónnom čísle 0961153515 alebo na linke 158.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona