Vodič z Bánoviec nad Bebravou spôsobil nehodu: Nafúkal viac ako tri promile!

NETKY.SK • 3 Marec 2014, 12:01 • 2 min
Vodič z Bánoviec nad Bebravou spôsobil nehodu: Nafúkal viac ako tri promile!

BÁNOVCE NAD BEBRAVOU - Dopravní policajti riešili v sobotu 1. marca popoludní na Svätoplukovej ulici v Bánovciach nad Bebravou dopravnú nehodu, ktorú spôsobil 57-ročný Peter.

slovakia

left justify in out

Vodič z Bánoviec nad Bebravou, ktorý sa plne nevenoval riadeniu vozidla a nesledoval situáciu v premávke, bol pod vplyvom alkoholu. TASR o tom informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová. 
      

"Peter ľavou časťou vozidla Škoda Fabia narazil do zvodidla a pneumatikou zachytil obrubník. V dôsledku toho sa vozidlo prevrátilo a ostalo stáť na streche," priblížila Antalová.  
      

Dopravní policajti podrobili vodiča dychovej skúške s výsledkom merania 1,54 mg/l, čo je v prepočte 3,21 promile. "Na vozidle vznikla škoda asi 300 eur, vodič z nehody vyviazol bez zranení," dodala Antalová.    
     

Policajti vodičovi ihneď na mieste zadržali vodičský preukaz, nakoľko je podozrivý z prečinu ohrozovania pod vplyvom návykovej látky. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies