Vodič sanitky po nehode nafúkal 1,77 promile!

NETKY.SK • 2 August 2013, 10:40 • 2 min
Vodič sanitky po nehode nafúkal 1,77 promile!

ROHOŽNÍK - Sanitka s osobným autom sa dnes ráno zrazili v Rohožníku. Šokujúce je, že vodič sanitky bol opitý. Výsledkom zrážky sú štyria zranení, zasahoval aj vrtuľník.

slovakia

left justify in out

Nehoda sa stala ráno po 06:30 na križovatke ulíc Malacká, Kuchynská a Senická. Podľa prvotných informácií 58-ročný vodič Renaultu Clio zrejme sanitke nedal prednosť. Tá po zrážke skončila na parkovisku, kde narazila do troch zaparkovaných áut. Traja pacienti ( 61 ročný a 76 r. manželský pár) utrpeli zranenia, ich rozsah zatiaľ nie je známy, informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová. Vodiča osobného auta do nemocnice previezol vrtuľník a čaká ho odber krvi. Štyridsaťpäťročný vodič sanitky krátko po nehode nafúkal 1,73 a pri opakovanej skúške 1,77 promile. Presné okolnosti nehody vyšetrujú, po vykonaní potrebných procesných úkonov vodiča sanitky neminie obvinenie z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, dodala Kurucová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies