Vodič sa zrazil s policajtmi, tých museli previezť do nemocnice

NETKY.SK • 21 Október 2015, 07:10 • 2 min
Vodič sa zrazil s policajtmi, tých museli previezť do nemocnice

BRATISLAVA - Na Dolnozemskej ulici v Bratislave dnes pred 18.30 h došlo k dopravnej nehode, ktorej účastníkmi boli aj dvaja policajti.

slovakia

left justify in out

Obaja utrpeli ľahké zranenia, s ktorými ich previezli do jednej z bratislavských nemocníc. TASR o tom informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

 

"V uvedenom úseku v blízkosti čerpacej stanice došlo z dosiaľ presne nezistených príčin v pravom jazdnom pruhu k nárazu vozidla VW Tiguan do služobného motorového vozidla s označením POLÍCIA," priblížil Szeiff s tým, že obaja policajti sedeli v čase nárazu v aute. Policajné vozidlo následne narazilo do Škody Octavia, ktoré stálo pred ním.

 

Alkohol u účastníkov nehody nezistili. "Celková škoda v súvislosti s dopravnou nehodou bola vyčíslená približne na 20.000 eur. Presné príčiny dopravnej nehody, ako aj miera zavinenia sú predmetom ďalšieho vyšetrovania," dodal Szeiff.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona