Vodič sa pod vplyvom alkoholu zrazil so zvodidlami v Leviciach

NETKY.SK • 13 Apríl 2017, 14:03 • 2 min
Vodič sa pod vplyvom alkoholu zrazil so zvodidlami v Leviciach

LEVICE - Levickí policajti dokumentovali alkoholom zavinenú dopravnú nehodu v Leviciach medzi ulicami Turecký rad a Bátovská cesta, ktorá sa stala v stredu (12. 4.) v čase o 17.35 h.

slovakia

left justify in out

Ako dnes TASR informovala Mária Mokošáková z Okresného dopravného inšpektorátu Levice, 40-ročný vodič viedol osobné motorové vozidlo značky Ford po ceste v smere od obce Žemberovce v okrese Levice do mesta Levice.

 

"V Leviciach v danom úseku pri prejazde ľavotočivou zákrutou vodič neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, následkom čoho s vozidlom vyšiel mimo cestu vpravo a tam sa zrazil so zvodidlom," vyjadrila sa Mokošáková.

 

Následne sa vozidlo v šmyku vrátilo na vozovku a smerovalo mimo cestu vľavo. "Tam sa prednou časťou vozidla opäť zrazilo so zvodidlom, pričom náraz vozidlo odhodilo späť na vozovku. V ľavom jazdnom pruhu zostal vodič s vozidlom stáť otočený proti smeru predchádzajúcej jazdy," doplnila.

 

Podľa jej ďalších slov pri dopravnej nehode nedošlo k zraneniu osôb. "Dychová skúška však mala u vodiča pozitívny výsledok. Hmotná škoda dosiahla výšku 1000 eur," ukončila Mokošáková.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies