Vodič sa po náraze do oplotenia MHD v Košiciach ťažko zranil

NETKY.SK • 3 December 2018, 17:05 • 2 min
Vodič sa po náraze do oplotenia MHD v Košiciach ťažko zranil

KOŠICE – Mokrá vozovka, ale i precenenie vlastných schopností mohli byť jednou z príčin rannej dopravnej nehody, ku ktorej došlo v pondelok v Košiciach.

slovakia

left justify in out

Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Lenka Ivanová, vodič po náraze do oplotenia zastávky mestskej hromadnej dopravy (MHD) utrpel ťažké zranenia.

 

„Podľa doterajších zistení vodič osobného motorového vozidla značky Peugeot 306 smerujúci po Alejovej ulici v Košiciach na sídlisko Železníky pravdepodobne z dôvodu neprispôsobenia rýchlosti jazdy svojim schopnostiam, stavu a povahe vozovky dostal s vozidlom šmyk a narazil do oplotenia zastávky MHD,“ uviedla Ivanová s tým, že presná príčina dopravnej nehody, bližšie okolnosti i miera zavinenia sú predmetom ďalšieho vyšetrovania. Predbežná škoda bola vyčíslená na 6000 eur.

 

img

 

Polícia počas uplynulého týždňa zaznamenala na cestách Košického kraja 38 dopravných nehôd. Z nich v deviatich prípadoch boli účastníkmi chodci, jedna dopravná nehoda bola s účasťou cyklistu.

 

Zároveň zaevidovala aj šesť dopravných nehôd, ktoré boli spôsobené jazdou pod vplyvom alkoholu. Policajti zistili pri kontrole u 25 vodičov požitie alkoholu, pričom 15 z nich malo v dychu viac ako jedno promile.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona