Vodič sa asi nevenoval riadeniu, dvoch mužov hospitalizovali

NETKY.SK • 14 Október 2013, 16:43 • 2 min
Vodič sa asi nevenoval riadeniu, dvoch mužov hospitalizovali

ŽILINA - Žilinská polícia vyšetruje okolnosti nehody, pri ktorej sa zranili dvaja muži, jeden z toho ťažko. Nehoda sa stala v sobotu 12. októbra podvečer v katastri obce Teplička nad Váhom v Žilinskom okrese. Agentúru SITA o tom informovala hovorkyňa žilinských policajtov Jana Balogová.

slovakia

left justify in out

Vodič auta Iveco Daily z okresu Tvrdošín smeroval od Žiliny do Terchovej. S najväčšou pravdepodobnosťou sa šoférovaniu nevenoval dostatočne. Nedodržal bezpečnú vzdialenosť od vozidla BMW 5 pred ním a odbočovalo vľavo. Do osobného auta Iveco narazilo. BMW odhodilo mimo vozovku a narazilo do betónového stojana reklamného pútača. Skúška ani jednému z vodičov nezistila alkohol v dychu. Vodič Iveca vyviazol bez zranení. Tridsaťjedenročný vodič BMW utrpel pri dopravnej nehode zranenia, z ktorých sa bude podľa predbežného určenia liečiť do 42 dní. Jeho 34-ročný spolujazdec utrpel ťažké zranenia, liečiť sa bude viac 42 dní. Obidvoch mužov hospitalizovali v žilinskej nemocnici. Okolnosti dopravnej nehody vyšetruje polícia v Žiline.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies