Vodič s 2,15 promile poškodil dve autá

NETKY.SK • 11 Január 2014, 18:26 • 2 min
Vodič s 2,15 promile poškodil dve autá

BRATISLAVA - Dopravná nehoda v obci Čataj, pri ktorej 22-ročný vodič Škody Felicia z okresu Senec pri jednom z rodinných domov narazil do odstaveného vozidla zn. Škoda Octavia.

slovakia

left justify in out

Sadnúť si za volant pod vplyvom alkoholu neváhal počas sobotnej noci 22-ročný vodič z okresu Senec, ktorý so svojou Fabiou v Čataji vrazil do odstavenej Octavie, ktorá sa posunula do zaparkovaného Peugeotu 206. Mužovi namerali po nehode v dychu 2,15 promile alkoholu. Pri incidente sa nikto nezranil, škodu vyčíslili na päťtisíc eur, informovala bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová. Mladému mužovi hrozí rok za mrežami.

Policajti sa stretávajú s opitými vodičmi takmer denne, a to aj napriek opakovaným výzvam a sprísneniu sankcií. "Svojim ľahkovážnym správaním, bezohľadnou jazdou a porušovaním pravidiel sa takýto účastníci cestnej premávky stávajú hrozbou pre ostatných ľudí a ich majetok," prízvukuje Považanová. Pripomenula aj prípad s minulého týždňa, keď 33-ročný Peter poškodil v Bratislave svojou jazdou deväť áut. Nafúkal pritom 2,3 promile alkoholu. Škodu vyčíslili na štyritisíc eur.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies