Vodič Roman P. mal so svojím autom naraziť do budovy v areáli školy

NETKY.SK • 5 Október 2016, 12:49 • 2 min
Vodič Roman P. mal so svojím autom naraziť do budovy v areáli školy

BRATISLAVA - Väzenie až na jeden rok hrozí v prípade preukázania viny 33-ročnému Romanovi P. z okresu Trnava, ktorý v súčasnosti čelí obvineniu z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Mal naraziť do iného vozidla a taktiež do budovy v areáli školy, informoval o tom bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

slovakia

left justify in out

"Menovaný viedol v utorok (4.10.) krátko po 12.30 h osobné motorové vozidlo značky Škoda Fabia po Šancovej ulici od Trnavského mýta, v smere na Račianske mýto. V tomto úseku mal naraziť do vozidla značky Opel. Po tejto zrážke mal v jazde pokračovať, pričom vodič vozidla značky Opel ho mal nasledovať. V úseku Jaskovho radu malo dôjsť k opätovnému stretu týchto vozidiel, pričom menovaný aj v tomto prípade v jazde pokračoval a z miesta odišiel," uviedol Szeiff.

 

Jazda vodiča Fabie sa skončila podľa polície až jeho nárazom do budovy a stromu v areáli školy na Mokrohájskej ulici. "Po tomto náraze z vozidla vystúpil a pešo prešiel až na Lamačskú cestu, kde ho na základe oznámenia zastavila hliadka Policajného zboru," doplnil Szeiff. Pri dychovej skúške na zistenie prítomnosti alkoholu v dychu mu namerali 0,64 mg/l, čo predstavuje 1,33 promile.

 

Na vozidlách a na budove školy vznikla celková škoda neprevyšujúca 2660 eur.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies