Vodič prešiel do protismeru a narazil do sanitky: Päť ľudí je zranených

NETKY.SK • 18 September 2013, 09:50 • 2 min
Vodič prešiel do protismeru a narazil do sanitky:  Päť ľudí je zranených

BRATISLAVA/KOŠICE - Päť zranených si vyžiadala zrážka sanitky s Golfom, nehoda sa stala v utorok dopoludnia medzi obcami Šemša a Malá Ida v okrese Košice okolie.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťtriročný vodič Golfu v miernej zákrute zrejme neprispôsobil rýchlosť a na mokrej ceste prešiel do protismeru, kde sa zrazil s prichádzajúcou sanitkou. Jej vodič už čelnej zrážke nedokázal zabrániť. Ako agentúru SITA informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó, vodič Golfu a jeho spolujazdci (27 a 34 r.) utrpeli ťažké zranenia, z ktorých sa budú liečiť viac ako mesiac. Päťdesiatsedemročný vodič sanitky a jeho 23-ročný spolujazdec vyviazli s ľahkými poraneniami. Vodičovi záchranky alkohol nezistili, vodičovi Golfu zobrali na zistenie alkoholu krv. Škody na vozidlách vyčíslili na 15 tisíc eur. Cesta bola po nehode dve hodiny uzavretá.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies