Vodič po dopravnej nehode nezastavil a spôsobil ďalšie kolízie

NETKY.SK • 14 Marec 2013, 16:27 • 2 min
Vodič po dopravnej nehode nezastavil a spôsobil ďalšie kolízie

BRATISLAVA - Na križovatke ulíc Rožňavská – Turbínová v Bratislave dnes približne o 10.50 h došlo k zrážke štyroch motorových vozidiel.

slovakia

left justify in out

Vodič osobného motorového vozidla Škoda Favorit sa pravdepodobne dostatočne nevenoval vedeniu vozidla, pričom narazil do troch osobných motorových vozidiel Škoda Octavia, VW Passat a Citroen Berlingo, stojacich na križovatke v smere do mesta na červenú.

Vodič Škody Favorit však svoje vozidlo nezastavil a odišiel z miesta nehody smerom na križovatku ulíc Bajkalská – Tomášikova. Na križovatke narazil do ďalších dvoch motorových vozidiel Kia Soul a Škoda Octavia. Tridsaťdvaročného vodiča hazardéra sa podarilo zastaviť až policajtom z pohotovostnej motorizovanej jednotky na Ružinovskej ulici. Bol na mieste podrobený dychovej skúške - s negatívnym výsledkom. Škoda na motorových vozidlách bola predbežne vyčíslená na 10.000 eur.

Informácie poskytol František Peczár z Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies