Vodič neprepravoval iba výbušniny, ale aj drogy

NETKY.SK • 25 Jún 2012, 11:27 • 2 min
Vodič neprepravoval iba výbušniny, ale aj drogy

Vodič neprepravoval iba výbušniny, ale aj drogy - Krimi Vyšetrovateľ obvinil 29-ročného mladíka zo Serede z nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. TASR informovala hovorkyňa Krajskéh

slovakia

left justify in out

img

Vyšetrovateľ obvinil 29-ročného mladíka zo Serede z nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. TASR informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Martina Kredatusová.
      "Polícia už koncom mája obvinila tohto muža zo zločinu nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami. Obvinený v januári viedol osobné auto Toyota z Galanty na obec Košúty. Za železničnou traťou vodiča zastavila a kontrolovala policajná hliadka," ozrejmila Kredatusová s tým, že počas kontroly policajti zistili, že vo vozidle sa nachádzajú neznáme chemické látky. Následným vyšetrovaním sa zistilo, že muž v záhradkárskej oblasti v meste Sereď neoprávnene prechovával pyrotechnický materiál. 
      Podľa hovorkyne expertízou nájdených látok vo vozidle policajti zistili aj to, že vodič v aute neprepravoval len pyrotechnický materiál, ale aj zatavené injekčné striekačky. "Tie sa zaslali na expertízne skúmanie, ktoré potvrdilo, že ide o metamfetamín, z ktorého by bolo možné vyrobiť až 392 jednorazových dávok drogy," konštatovala. Za tento skutok hrozí mužovi trest odňatia slobody na štyri až desať rokov. 


Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies