Vodič narazil autom do cestného valca a pravrátil ho, z miesta nehody odišiel

NETKY.SK • 23 Október 2017, 15:59 • 2 min
Vodič narazil autom do cestného valca a pravrátil ho, z miesta nehody odišiel

STARÁ ĽUBOVŇA - Na ceste medzi Starou Ľubovňou a obcou Hniezdne sa v noci na pondelok stala kuriózna dopravná nehoda. Osobné auto narazilo do cestného valca a prevrátilo ho.

slovakia

left justify in out

Krajský policajný hovorca z Prešova Daniel Džobanik informoval, že smerom od Hniezdneho viedol 34-ročný vodič zo Starej Ľubovne osobné auto a v pravotočivej zákrute pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť stavu a povahe vozovky, svojim schopnostiam a poveternostným podmienkam a s vozidlom prešiel do protismeru a zišiel z cesty do poľa.

 

"Následne prednou časťou svojho vozidla narazil do bočnej časti odstaveného cestného valca, ktorý prevrátil na bok. Po náraze vozidlo odrazilo do zadnej časti zaparkovaného nákladného auta Tatra," objasnil hovorca s tým, že vodič z miesta dopravnej nehody odišiel.

 

Policajti ho následne vypátrali, pričom krátko po 08.00 h podrobili muža dychovej skúške na alkohol s pozitívnym výsledkom a nameranou hodnotou alkoholu 0,10 miligramu na liter, čo je 0,2 promile. Pri dopravnej nehode utrpel vodič ľahké zranenie.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona