Vodič MHD, ktorý vytiahol na cestujúcich zbraň, sa dozvedel svoj trest!

NETKY.SK • 12 Jún 2014, 09:41 • 2 min
Vodič MHD, ktorý vytiahol na cestujúcich zbraň, sa dozvedel svoj trest!

BRATISLAVA - Je rozhodnuté! Vodič, ktorý vytiahol na opitých výtržníkov v autobuse č. 70 plynovú zbraň, sa od Dopravného podniku Bratislava dozvedel svoj ortieľ, uvádza denník Nový čas.

slovakia

left justify in out

Dráma z bratislavskej MHD má dohru. Vodič od incidentu, ku ktorému došlo 31. mája na križovatke Ulice svornosti a Slovnaftskej, mal plné ruky práce a dokonca už vie, čo ho v najbližších dňoch čaká. Šofér mal podľa zdroja z DPB dostať napomenutie a tiež ho mali na jeden mesiac preradiť. Dopravný podnik však tieto informácie nepotvrdil.

 

"Pri tomto prípade bol použitý štandardný postup riešenia, s vodičom boli urobené psychotesty, absolvoval pohovor s riaditeľom divízie autobusov. Vodič si uvedomil a priznal pochybenie, že nekonal v súlade s predpismi. Nejaký čas bude mimo výkonu služby a v dohľadnom čase sa rozhodne, kedy do služby nastúpi," vyjadrila sa hovorkyňa DPB Adriana Volfová.

 

Vodič sa podľa dopravného podniku previnil najmä nepovoleným držaním zbrane, dodal denník v článku s názvom "Ozbrojený vodič už pozná svoj trest!".



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies