Vodič Mercedesu trielil po D2 rýchlosťou skoro 200 km/h, stálo ho to 400 eur

NETKY.SK • 6 Júl 2017, 14:07 • 2 min
Vodič Mercedesu trielil po D2 rýchlosťou skoro 200 km/h, stálo ho to 400 eur

BRATISLAVA - Jazda po diaľnici D2 takmer 200-kilometrovou rýchlosťou stála 48-ročného vodiča Mercedesu 400 eur. Polícia ho pokutovala v stredu 5. júla, pokutu vodič zaplatil na mieste. Informovala o tom dnes bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

slovakia

left justify in out

"Policajti Diaľničného oddelenia Policajného zboru Malacky namerali v stredu v popoludňajších hodinách vodiča, ktorý na diaľnici prekročil maximálnu dovolenú rýchlosť o 67 km/h," uviedla s tým, že Mercedes s českou poznávacou značkou išiel smerom do Bratislavy rýchlosťou 196 km/h.

 

"Nezodpovednému vodičovi, ktorý prekročil najvyššiu dovolenú rýchlosť, bola uložená bloková pokuta vo výške 400 eur, ktorú na mieste zaplatil prostredníctvom platobného terminálu," doplnila Mihalíková.

 

Polícia apeluje na vodičov, aby dodržiavali pravidlá cestnej premávky. "Rýchlosť jazdy je potrebné za každých okolností prispôsobiť predpísanej rýchlosti, svojim schopnostiam a vlastnostiam motorových vozidiel. Zodpovedným prístupom a dôsledným dodržiavaním pravidiel cestnej premávky vodiči predídu neželaným a tragickým následkom na cestách," zdôraznila Mihalíková.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies