Vodič kamióna sa na moste Lafranconi nevenoval plne jazde

NETKY.SK • 3 Február 2016, 18:16 • 2 min
Vodič kamióna sa na moste Lafranconi nevenoval plne jazde

BRATISLAVA - Pri utorkovej nehode na bratislavskom moste Lafranconi sa podľa predbežných zistení vodič kamióna pravdepodobne plne nevenoval vedeniu motorového vozidla.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková s tým, že dôsledkom toho pri preraďovaní z ľavého jazdného pruhu do pravého narazil do odstaveného služobného motorového vozidla hliadky policajného zboru a vozidla BMW.


Hliadka policajného zboru pre podozrenie zo spáchania priestupku zastavila v utorok osobné motorové vozidlo. Podľa polície pritom použitia zvláštne výstražné svetelné a doplňujúce zvukové znamenie, ktoré bolo počas trvania cestnej kontroly zapnuté. "Miesto zastavenia vozidla bolo vzhľadom na dennú dobu a nezníženú viditeľnosť prehľadné. Kontrolované motorové vozidlo, ako aj vozidlo hliadky policajného zboru boli v cestnej premávke viditeľné," dodáva Mihalíková.


Dvaja policajti sa pri nehode ťažko zranili. Podľa doterajších informácií hliadka Pohotovostnej motorizovanej jednotky zastavila vodiča BMW. Pri kontrole do nich následne zozadu narazil vodič kamióna. Vodič BMW ani vodič nákladného auta sa nezranili. Alkohol u vodičov nezistili. Škody na vozidlách odhadli na 30-tisíc eur.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies