FOTO Vodič dostal mikrospánok, pri nehode sa zranili dvaja muži

NETKY.SK • 5 Január 2016, 13:05 • 2 min
FOTO Vodič dostal mikrospánok, pri nehode sa zranili dvaja muži

BRATISLAVA - Polícia vo Zvolene objasňuje dopravnú nehodu, ktorá sa stala dnes o 7:30 na ceste I/16 v katastri mesta Zvolen a zranili sa pri nej dvaja šoféri.

slovakia

left justify in out

Ako informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová, auto Škoda Octávia viedol 36-ročný vodič z Detvy v smere na Zvolen, pričom dostal mikrospánok a prešiel do protismeru. Ľavou prednou časťou auta zachytil oproti idúce auto Kia Rio, ktoré šoféroval 36-ročný vodič zo Zvolenskej Slatiny.

 

Jeho auto dôsledkom zrážky prešlo do protismeru, kde čelne narazilo do auta Seat Altea, ktoré viedol 38-ročný vodič z Hriňovej. Pri dopravnej nehode sa zranili šoféri áut Kia a Seat, pričom vodič Kia utrpel zranenia, z ktorých sa bude liečiť do 42 dní a vodič Seatu sa zranil ľahko. Škodu na autách odhadli na 15 500 eur. Alkohol v dychu vodičov nezistili.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies