Vodič chcel predbehnúť traktor, narazil do protiidúceho auta

NETKY.SK • 4 Január 2017, 09:04 • 2 min
Vodič chcel predbehnúť traktor, narazil do protiidúceho auta

NOVOSAD – K zrážke dvoch osobných áut došlo v utorok (3. 1.) popoludní medzi obcami Zemplínske Jastrabie a Novosad v okrese Trebišov.

slovakia

left justify in out

Nehoda sa stala o 14.30 h, keď 29-ročný vodič vozidla zn. Chevrolet za hustej hmly predchádzal pred ním idúci traktor s návesom. Zrazil sa pritom s oproti idúcim autom zn. Škoda Felícia, ktoré viedol 64-ročný vodič. Obaja vodiči boli z okresu Trebišov, informovala dnes TASR polícia.

 

Po náraze vozidlo Chevrolet odrazilo do ľavej zadnej časti návesu traktora, následne obe osobné motorové vozidlá skončili mimo cestu. "Pri dopravnej nehode 64-ročný vodič utrpel zranenia s trvaním liečenia nad sedem dní a jeho spolujazdkyňa (59) zranenie s liečením do sedem dní. Po dopravnej nehode bola u všetkých zúčastnených vodičov vykonaná dychová skúška s negatívnym výsledkom," uviedol košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

 

Príčina a miera zavinenia dopravnej nehody je v štádiu preverovania. Celková škoda na vozidlách predstavuje približne 7400 eur. Poverený príslušník z Okresného dopravného inšpektorátu v Trebišove začal vo veci trestné stíhanie.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies