Vodič (19) luxusného BMW pri nehode vyletel z auta, zraneniam podľahol

NETKY.SK • 11 September 2013, 09:54 • 2 min
Vodič (19) luxusného BMW pri nehode vyletel z auta, zraneniam podľahol

KOŠICE - Tragická dopravná nehoda sa stala v utorok 10. septembra pred zimným štadiónom na Moldavskej ulici v Košiciach, zomrel pri nej 19-ročný vodič z okresu Trebišov.

slovakia

left justify in out

Agentúru SITA o tom informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó. Vodič BMW X5 pri prechádzaní pravotočivej zákruty neprispôsobil rýchlosť jazdy, dostal šmyk a niekoľkokrát sa prevráti. Vodiča z vozidla vymrštilo na cestu, pričom pri nehode utrpel zranenia, ktorým neskôr v nemocnici podľahol. Jeho 17-ročný spolujazdec z Revúcej sa zranil ľahko. Na vozidle vznikla škoda päťtisíc eur. Vyšetrovateľ Policajného zboru začal trestné stíhanie pre usmrtenie.

Ďalšia nehoda sa stala v utorok približne o 17:00 na rýchlostnej ceste R2 medzi Košickou mestskou časťou Pereš a križovatkou letisko Košice. Auto značky BMW šoféroval 25-ročný Košičan. Doposiaľ z nezistených príčin zišiel mimo cesty, kde narazil do mostného stĺpa. Vodič sa pri nehode ťažko zranil, liečiť sa bude približne tri mesiace. Celková škoda bola vyčíslená na 2 090 eur. Polícia začala v danej veci trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví. Bližšie okolnosti dopravných nehôd polícia vyšetruje.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies