Vodca chunty v Thajsku sa ospravedlnil za komentáre o bikinách

NETKY.SK • 18 September 2014, 13:43 • 2 min
Vodca chunty v Thajsku sa ospravedlnil za komentáre o bikinách

BANGKOK - Vodca vojenskej chunty v Thajsku sa vo štvrtok ospravedlnil za svoje urážlivé slová na adresu žien, ktoré sa v turistami vyhľadávanej krajine prechádzajú v bikinách.

slovakia

left justify in out

Tým predtým poradil, aby radšej chodili po thajských plážach zahalené, ak nechcú byť terčom fyzického útoku. Jeho slová vyvolali pobúrenie po tom, ako tento týždeň v Thajsku zavraždili dvoch britských turistov. Telá muža a ženy našli dobité na smrť na známom thajskom ostrove Koh Tao.

 

Thajské ozbrojené sily 22. mája uskutočnili v krajine puč, čo zdôvodnili potrebou nastoliť poriadok po niekoľko mesiacov trvajúcej politickej kríze sprevádzanej krvavými nepokojmi. Chunta používajúca názov Národná rada pre mier a poriadok sľúbila postupný návrat krajiny k civilnému režimu. Dočasný parlament bude pôsobiť do najbližších volieb ohlásených na koniec roka 2015, ktorými sa má tento proces zavŕšiť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona