Voda sa valila schodiskami, Nagy: Zapršalo nám...

NETKY.SK • 5 August 2016, 14:11 • 2 min
Voda sa valila schodiskami, Nagy: Zapršalo nám...

RIO DE JANEIRO - Štvrtková havária vody v olympijskej dedine v Riu de Janeiro sa priamo dotkla aj slovenských športovcov.

slovakia

left justify in out

"Dnes nám zapršalo...," glosoval pre agentúru SITA plavec Richard Nagy, ktorý býva v izbe s Tomášom Klobučníkom. Do redakcie poslal aj video nakrútené mobilným telefónom: voda tečúca z vrchných poschodí sa v budove valila po schodiskách.

Podľa serveru foxports.com sú za poplachom v dedine, ktorý rozozvučal evakuačné sirény, problémy s vodoinštaláciou. "Návrat z otvorenia Českého domu bol veľmi vtipný. Ale my máme, našťastie, suchú izbu," odkázala prostredníctvom facebooku česká reprezentantka vo vodnom slalome Kateřina Kudějová. Jej krajan-cyklista Zdeněk Štybar na instagrame pod videom ironicky uviedol: "Skvelé, v dome máme novú sprchu". Česi aj Slováci bývajú v olympijskej dedine v jednej budove.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona