Vo Zvolene sa rozlúčili s Balážom

NETKY.SK • 20 Január 2014, 15:49 • 2 min
Vo Zvolene sa rozlúčili s Balážom

ZVOLEN - Hokejista Vladislav Baláž nútene opustil kabínu extraligového HKM Zvolen. Vedenie úradujúceho majstra zareagovalo na výkony celého tímu v úvode roka 2014, keď HKM zo siedmich stretnutí zdolal len Banskú Bystricu a mal skóre 13:24. Prvou zmenou je ukončenie spolupráce s Vladimírom Balážom, ktorý v 32 stretnutiach dosiahol dvanásť kanadských bodov (2+10).

slovakia

left justify in out

"Očakávali sme od neho výkony, aké pre Zvolen svojho času odvádzal pred odchodom do Litvínova, avšak naše predstavy nenaplnil. Objektívne treba povedať, že ho pribrzdili choroby a zranenia, napriek tomu sme ale od najproduktívnejšieho zvolenského hráča a najlepšieho strelca sezóny 2011/2012 čakali viac kanadských bodov. Je to pre mužstvo prvý výstražný moment. V danej situácii sme museli pristúpiť k radikálnejším opatreniam. Na financie zatiaľ siahať nebudeme, ale pokiaľ nebude nasledovať obrat k lepšiemu, prídu ďalšie sankcie. A môžem povedať, že nielen finančné, ale opäť aj personálne," informoval na klubovom webe generálny manažér HKM Zvolen Milan Čanky.

Pod Pustým hradom ešte hľadajú posily do tímu pred začiatkom play-off. Zvolen v nedeľu prehral doma s Piešťanmi vysoko 3:8.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies