Vo Zvolene pokračujú Martin Ďaloga, Habšuda aj Sloboda

NETKY.SK • 24 Máj 2016, 15:03 • 2 min
Vo Zvolene pokračujú Martin Ďaloga, Habšuda aj Sloboda

ZVOLEN - Hokejový útočník Martin Ďaloga bude aj v ďalšej sezóne Tipsport ligy pôsobiť v tíme HKM Zvolen. "Už pred skončením uplynulej sezóny som mal jasno v tom, že chcem zostať,“ prezradil po podpise zmluvy 23-ročný odchovanec HKM na webovej stránke klubu.

slovakia

left justify in out

Martin Ďaloga nadviaže na predchádzajúce sezóny pod Pustým hradom, kde sa v najvyššej súťaži uviedol už v ročníku 2011/2012. Ďaloga sa k mužstvu Josefa Tureka pripojí na začiatku júna, spolu s viacerými ďalšími zvolenskými hokejistami. "Momentálne trénujem spolu s bratom Marekom pod dohľadom kondičného trénera. Už sa však teším na spoluhráčov," povedal po podpise zmluvy bojovný krídelník. V novej sezóne si budú naďalej obliekať dres Zvolena aj obrancovia Miroslav Habšuda a Adrián Sloboda.


"Verím, že nasledujúca sezóna bude pre mňa dlhšia a pre tím ešte úspešnejšia," pousmial sa 23-ročný Habšuda, pričom narážal na smolu, ktorá ho sprevádzala v uplynulom ročníku Tipsport ligy. V základnej časti najprv zlomenina ruky, v play-off potom takmer amputácia prsta a definitívny predčasný koniec sezóny. V nej Habšuda nastúpil za Zvolen v 35 zápasoch, v ktorých zaznamenal 1 gól a pridal k nemu 7 prihrávok.

 

Perspektívny 19-ročný Adrián Sloboda prišiel do kádra trénera Tureka v závere základnej časti vlaňajšej sezóny. Za HKM stihol odohrať sedem zápasov, kým ho z hry nevyradilo zranenie kolena. Dovtedy si do sezónnych štatistík pripísal dva body za gól a asistenciu, ktoré dosiahol pred príchodom do Zvolena počas pôsobenia v Bokrošovom výbere SR"20". Obaja obrancovia podpísali kontrakty do 30. apríla 2017. 


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona