Vo Washingtone protestovali podporovatelia Donalda Trumpa

NETKY.SK • 15 November 2020, 09:09 • 2 min
Vo Washingtone protestovali podporovatelia Donalda Trumpa

Ešte stále nie je definitívne rozhodnutí, kto vyhral americké prezidentské voľby. Na podporu úradujúceho prezidenta sa uskutočnilo veľké zhromaždenie ľudí.

slovakia

left justify in out

Americký prezident Donald Trump sa ukázal na protestoch v hlavnom meste Spojených štátov Amerických. Na povolebných zhromaždeniach sa stretli tisícky podporovateľov, ktorí tvrdia, podobne ako úradujúca hlava federácie, že pri ostatných prezidentských voľbách došlo k podvodov.

 

Republikáni podali množstvo žalôb na súdy, žiadali okrem iného aj zastavenie sčítavania hlasov v niektorých štátoch, napríklad v kľúčovej Pensylvánii. Zatiaľ vo svojich aktivitách nie sú úspešní, súdy zatiaľ povolili len možnosť byť bližšie pri sčítavaní hlasov v meste Philadelphia.

 

 

Známy seriál Simpsonovci predpovedal mnoho udalostí, ktoré sa neskôr vo svete udiali. Okrem iného sa takto trafil príve aj v otázke zvolenia Donalda Trumpa do čela Bieleho domu v roku 2016. Najnovšie Simpsonovci naznačujú občiansku vojnu v Spojených štátoch. Nie všetky predpovede však tvorrcom tohto ikonického seriálu vyšli.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies