Vo Vysokých Tatrách sa zrútila časť električkového mosta: Zastavili železničnú dopravu

NETKY.SK • 5 August 2016, 15:20 • 2 min
Vo Vysokých Tatrách sa zrútila časť električkového mosta: Zastavili železničnú dopravu

VYSOKÉ TATRY – Železničná doprava na úseku Vyšné Hágy – Tatranská Polianka a späť je zastavená až do odvolania. Dôvodom je nezjazdná trať. Na trase medzi Vyšnými Hágmi a Tatranskou Poliankou sa zrútila časť konštrukcie mosta.

slovakia

left justify in out

"Zásah sme mali hlásený okolo 11.00 h. Udalosť sa však stala už skôr. Na mieste bola polícia a nežiadala si našu súčinnosť. Stalo sa to po prejazde električky cez most. Zrútila sa bočná časť mosta," uviedol pre TASR operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove. Doplnil, že pri nehode sa nikto nezranil.

 

Doprava na tomto úseku bude nahradená autobusovou dopravou. V čase do 17.30 h medzi stanicami Vyšné Hágy – Tatranská Polianka a späť a od 17.30 do 5.00 h medzi stanicami Vyšné Hágy – Starý Smokovec a späť. Informovala o tom Železničná spoločnosť Slovensko na svojej internetovej stránke.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona