Vo vojnovej dráme 1917 Sama Mendesa si zahrajú Colin Firth či Benedict Cumberbatch

NETKY.SK • 30 Marec 2019, 08:33 • 2 min
Vo vojnovej dráme 1917 Sama Mendesa si zahrajú Colin Firth či Benedict Cumberbatch

BRATISLAVA - V pripravovanom vojnovom filme 1917 anglického filmára Sama Mendesa si zahrajú jeho krajania Benedict Cumberbatch, Colin Firth, Mark Strong či škótsky herec Richard Madden.

slovakia

left justify in out

Štvorica sa tak pridala k už skôr oznámeným predstaviteľom hlavných postáv Georgeovi MacKayovi a Dean-Charlesovi Chapmanovi, ktorí v snímke odohrávajúcej sa počas jedného dňa za prvej svetovej vojny stvárnia mladých britských vojakov. Herecké obsadenie snímky dopĺňajú tiež Andrew Scott, Daniel Mays, Adrian Scarborough, Jamie Parker, Nabhaan Rizwan a Claire Duburcq.

Mendes bude 1917 režírovať, produkovať a je tiež spoluautorom scenára, na ktorom sa podieľala aj Krysty Wilson-Cairns. Ako producenti sa pod projekt podpíšu aj Pippa Harris, Jayne-Ann Tenggren, Callum McDougall a Michael Lerman. Film vznikne v produkcii spoločností Neal Street Productions, DreamWorks Pictures a Universal Pictures. Nakrúcanie odštartuje na budúci týždeň v Anglicku a Škótsku.

Americká premiéra filmu je naplánovaná na 25. decembra 2019.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies