Vo Vltave našli ľudskú nohu

NETKY.SK • 26 Október 2013, 14:13 • 2 min
Vo Vltave našli ľudskú nohu

PRAHA - Noha zrejme patrí neznámej obeti hrdelného zločinu.

slovakia

left justify in out

Na pražskom úseku Vltavy sa dnes v okolí Barrandovského mosta našla ľudská noha, ktorá je zrejme ďalšou časťou tela zatiaľ neznámej ženy, ktorého šesť častí sa našlo v Prahe už skôr. Informovali o tom dnes české elektronické médiá s odvolaním sa na policajné zdroje.

Časť dolnej končatiny, odrezanej pod kolenom, objavil 9. októbra tréner veslárov z pražskej štvrte Smíchov. O deň neskôr našli strážnici z poriečneho oddielu mestskej polície neďaleko Barrandovského mosta torzo ľudského trupu. Ešte v ten istý deň večer sa v igelitovom vreci našla ďalšia časť tela, ktorú však kriminalisti nechceli špecifikovať.

Ďalšie tri časti tela - ruka, časť nohy a napokon horná časť trupu, sa našli v okruhu asi 500 metrov v priebehu 11. októbra.

Telo zavraždenej bolo v značnom štádiu rozkladu, vo vode sa podľa expertov nachádzalo asi mesiac.

Ak súdna pitva potvrdí, že dnešný nález patrí rovnakej osobe ako tie predchádzajúce, zostáva kriminalistom nájsť ešte hlavu a ľavú ruku obete.

Žena bielej pleti, ktorej odhad veku kriminalisti korigovali medzičasom na 30-40 rokov, mala na pravom podbrušku podľa vyšetrovateľov zrejmú jazvu po operácii slepého čreva. Na pupku mala piercing.

V Prahe sa už v decembri 2011 našli časti rozrezaného ženského tela. Tento prípad doteraz nie je objasnený,  vyšetrovatelia preto preverujú aj prípadné súvislosti tejto kauzy s tou aktuálnou. Polícia zatiaľ túto súvislosť nemôže ani potvrdiť, ani vylúčiť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies