Vo Vlčkovciach sa dnes koná HelpFest

NETKY.SK • 8 Jún 2014, 11:46 • 2 min
Vo Vlčkovciach sa dnes koná HelpFest

VLČKOVCE - Motorest vo Vlčkovciach pri Trnave patrí dnes 2. ročníku benefičného festivalu HelpFest.

slovakia

left justify in out

Celodenné podujatie pre veľkých i malých návštevníkov ponúka zaujímavý program, výťažok z neho je určený deťom s detskou mozgovou obrnou na zaobstaranie rehabilitačných a zdravotných pomôcok, na ich liečbu či podporu rehabilitačných pobytov. Vlani sa na tomto podujatí podarilo jeho organizátorom neinvestičného fondu Paulínka vyzbierať 5004 eur.
      

„Pomoc deťom sa pre nás takmer pred desiatimi rokmi stala životným poslaním. Sme veľmi radi, že osud našich detí nie je ľahostajný ani cudzím ľuďom. Takisto sme vďační aj známym osobnostiam, ktoré nám v našom snažení pomáhajú. Samozrejme, bez nároku na honorár,“ povedala Zuzana Ryšavá z Paulínky.
      

Návštevníci sa môžu tešiť na Zdenku Prednú, Dominiku Mirgovú s tanečníkmi V.I.P.Crew, Juraja Zaujeca, ale aj na skupiny Prešporok, Desmod, Fragile. V programe vystúpia aj Krpec Barred, Slina, Karpatské horké, Elán tribute, Kochanski, Adam Hraško Band i zoskupenie Svetlana Rymarenko & Disco Heroes. Súčasťou podujatia HelpFest 2014 sú aj sprievodné akcie. Tvorivé dielničky s PoTvorou, maľovanie na tvár, jazda na koníkoch i rôzne športové súťaže.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies