Vo vlaku v Kútoch našli marihuanu v hodnote 12-tisíc eur!

NETKY.SK • 17 Jún 2014, 16:58 • 2 min
Vo vlaku v Kútoch našli marihuanu v hodnote 12-tisíc eur!

BRATISLAVA - Colníci objavili marihuanu vo vlaku, našli ju v batožine cestujúcich. Hodnota 700 gramov zadržanej drogy by na čiernom trhu bola 12 000 eur, informuje hovorkyňa finančnej správy Patrícia Macíková.

slovakia

left justify in out

Minulý týždeň kontrolovali príslušníci Kriminálneho úradu finančnej správy a senickí colníci vlak EC Jesenius v smere Kúty – Bratislava. V jednom z vozňov bolo cítiť zápach typický pre rastlinnú sušinu marihuany. Služobný pes vozeň prehľadal a v jednom z kupé označil batoh zeleno-čiernej farby a čierne puzdro na gitaru. V kupé sedeli štyri osoby - Martin S., Jarmila G., Adam F. a Michal B. "Puzdro na gitaru patrilo Michalovi B., k zelenému batohu sa nikto nepriznal," informuje Macíková. Colníci osoby aj batožinu zaistili. Polícia v batožine našla 700 gramov marihuany. Polícia začala trestné stíhanie voči Michalovi B. a Adamovi F. za zločin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi, dodala Macíková.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies