Vo Viersene vraždil zrejme expriateľ tínedžerky, rodák z Bulharska

NETKY.SK • 12 Jún 2018, 16:25 • 2 min
Vo Viersene vraždil zrejme expriateľ tínedžerky, rodák z Bulharska

VIERSEN - Nemecká polícia zadržala v utorok pre dôvodné podozrenie z pondelkového útoku nožom na 15-ročnú tínedžerku v parku v centre mesta Viersen jej niekdajšieho priateľa, 17-ročného rodáka z Bulharska Matyua K.

slovakia

left justify in out

Mladík, ktorý žije s rodičmi vo Viersene, sa spoločne s právnou zástupkyňou dostavil na políciu. Spoločne so zosnulou dievčinou rumunského pôvodu tvorili pár asi tri roky. Nedávno sa však Iuliana R., známa medzi priateľmi ako Iulia, s Matyuom K. rozišla. Informovalo o tom internetové vydanie denníka Bild, podľa ktorého sa po Matyuovi K. medzičasom pátralo po celej Európe.

 

Ide o mladíka, ktorý už v minulosti čelil trestným oznámeniam pre obchod s drogami, ublíženie na tele, krádež, poškodenie cudzieho majetku, zneužitie tiesňovej linky, neoprávnené riadenie motorového vozidla či rušenie pokoja.

 

Pôvodne zadržaného 25-ročného Turka, ktorý v pondelok unikal najskôr policajtom a potom sa sám prihlásil na polícii, v utorok prepustili na slobodu.

 

Na predmetnom zločine sa totiž nepodieľal a policajnej kontrole sa vyhol v súvislosti s prechovávaním drog. Jeho výzor však náhodou zodpovedal popisu páchateľa, ako ho získala polícia od bezdomovcov, ktorí z parku alarmovali mužov zákona i záchranárov. Dobodaná dievčina však po prevoze do nemocnice skonala.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies